آمادهسازی فندق: فندقها را در تابهای روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی طلایی شوند. سپس پوست آنها را با دستمال تمیز بگیرید و کنار بگذارید. ذوب کردن شکلات: شکلات را به روش بنماری (روی بخار آب) ذوب کنید. اگر میخواهید شکلات لطیفتر شود، کره کاکائو یا روغن نارگیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. افزودن مواد دیگر: بعد از ذوب شدن شکلات، وانیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب یکدست شود. ریختن در قالب: مقداری از شکلات ذوبشده را در یک قالب سیلیکونی یا یک ظرف مستطیلی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشاندهاید، بریزید. سپس فندقها را روی آن پخش کنید و باقیمانده شکلات را روی فندقها بریزید تا کاملاً پوشیده شوند. سفت شدن: قالب را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود. برش و سرو: پس از سفت شدن، شکلات تختهای را از قالب خارج کرده و به اندازههای دلخواه برش بزنید.