طرز تهیه: شکر را با کره نرم شده با همزن بزنید تا کرمی شود، وانیل و تخممرغ را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه با همزن بزنید. آرد دو بار الک شده، یک پنس نمک و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید (بهتره با نوک انگشتانتان کمی ورز بدهید تا بافت بهتری پیدا کند)، بعد شکلات و دراژه را اضافه کنید و داخل سلفون بگذارید و در یخچال به مدت یک ساعت استراحت دهید. کف ظرف مورد نظرتان را چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید. خمیر را به دایرههای کوچک تقسیم کنید و با فاصله کنار هم روی کاغذ روغنی بگذارید و به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر با دمای 180 درجه که از 10 دقیقه قبل گرمش کردید بگذارید و تمام! کوکی شما آماده است که کنار چایتان نوشجان کنید .